Menu

Filter op
content
Klimaatweb

0

Start van De Week van de Circulaire Economie

Vandaag start de zevende editie van De Week van de Circulaire Economie. Van 7 tot en met 12 Februari 2022 nemen ondernemers, universiteiten, hogescholen en overheden andere professionals mee in de wereld van de circulaire economie. Gevuld met (online) evenementen maakt deze week zichtbaar hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

7 februari 2022

“Goede voorbeelden krijgen een podium en pioniers ontmoeten elkaar. Succesfactoren en uitdagingen om circulair te ondernemen worden besproken en starters krijgen tips om zelf aan de slag te gaan. Samen vormen de evenementen een groot landelijk bottom-up festival!” – De Week van de Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Samen met Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, MVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland is deze week opgezet om professionals vanuit heel Nederland samen te laten komen en van elkaar te laten leren.

Wil jij je verdiepen in de circulaire economie? Op de website van De Week van de Circulaire Economie kan je je aanmelden voor de evenementen.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter