Menu

Filter op
content
Klimaatweb
0

Ginkel, Janbart van

Janbart is als senior adviseur werkzaam op het snijvlak van ruimte en economie, binnen thema’s als gebiedsontwikkeling, infrastructuur en maatschappelijk vastgoed. Zijn kracht ligt in het koppelen van (private en publieke) partijen, binnen de context van bestuur, financiën en stedelijke ontwikkeling. Hij vervult – afwisselend – rollen als adviseur met rollen in project- en procesmanagement, omgevingsmanagement, projectbeheersing en verandervraagstukken.

Janbart heeft ruim 15 jaar werkervaring met diverse vraagstukken binnen stedelijke ontwikkeling en vastgoed in zowel Nederland als daarbuiten. Een breed spectrum van diverse soorten opdrachten is dan ook aan hem goed besteed. Deze brede ervaring met het werken in diverse thema’s en gebieden geven hem de mogelijkheid om kennis en expertise uit diverse terreinen uit te ruilen. Dat zorgt er voor dat Janbart, naast een analytisch scherpe blik, ook gemakkelijk ‘out the box’ kan denken om op die wijze nieuwe inzichten en mogelijke nieuwe oplossingen op tafel te krijgen.

Zijn analytische vaardigheden en vakkennis, in combinatie met zijn innovatieve en explorerende geest staan garant voor frisse, nieuwe en realistische uitkomsten. Hij communiceert open en voelt zich op zijn gemak als spil in projecten en processen. Janbart heeft een groot netwerk die hij snel kan ontsluiten, indien specifieke kennis of inbreng verlangd wordt. Vanuit zijn ervaring als eindverantwoordelijk projectmanager weet hij concreet en realistisch te adviseren en altijd goede oplossingen te vinden.

Momenteel is hij werkzaam voor ProRail waarin hij een top 5 risicodossier beheert, en begeleidt hij RWS bij de marktinkoop voor Icoon Afsluitdijk. Tevens is hij al lange tijd betrokken bij diverse opdrachten voor RVO op het gebied van innovatieve financieringsvormen, die ingezet kunnen worden om projecten mogelijk te maken. Hij is grondlegger van de website www.rvo.nl/tfc waar diverse constructies tot in detail staan beschreven.