Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0

Incompany mogelijkheden

Wilt u bijscholing of meer leren over specifieke wet- en regelgeving? Of zijn er problemen waar meerdere collega’s tegenaan lopen? Met een incompanycursus voor uw team of gehele organisatie zorgt u dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Er worden bedrijfsspecifieke voorbeelden behandeld zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast is de cursusinhoud flexibel en wordt het programma volledig toegespitst op uw werkomgeving. Met een incompanycursus bereikt u als team hetzelfde niveau.

Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met uw continue leerbehoeften? Neem contact op met Cleo Diesveld, onze programmamanager.

cleo

Cleo Diesveld

Programmamanager

cleo@berghauserpont.nl

Voordelen

flexibele-data

Flexibele data

Bij een incompanycursus bepaalt u zelf de data en het tijdstip

netwerk

Groot netwerk

Wij beschikken over een groot netwerk aan deskundige docenten

cursussen

Breed cursuspakket

Met meer dan tientallen cursussen kunnen wij uit veel bestaande cursusprogramma’s putten

Continu leren met Klimaatweb

Uw professionals kunnen pas het beste uit uw werk halen als zij permanent de beschikking hebben over een betrouwbare kennispartner. Onze kennisportal Zorg&Sociaalweb, online en fysieke leeractiviteiten en evenementen geven u de mogelijkheid om continu toegang te hebben tot actuele kennis en tools. Wij gaan daarbij uit van het 70-20-10 leermodel, waarbij 70% geleerd wordt op de werkplek zelf en 30% door sociaal en formeel leren. Ter ondersteuning hebben uw mensen gedurende het hele jaar onbeperkt toegang tot onze online Kennisbank. Wij kijken graag samen met u naar een voor uw organisatie passend incompany traject.

Uw organisatiedoelen en -beleid staan centraal en tegelijkertijd biedt een continu ontwikkeltraject voor ieder individu binnen uw team of organisatie de mogelijkheid een eigen persoonlijk leerroute te kiezen die past bij de eigen functie/rol.

Welke onderwerpen zijn mogelijk

Wij kunnen ons gehele cursusaanbod als incompany realiseren, andere onderwerpen zijn uiteraard ook mogelijk. Bij een incompanycursus luisteren we naar uw specifieke wensen en behoeften. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van cursussen waar wij veel incompanies over organiseren.

  • Basiscursus Milieurecht: biedt inzicht in de belangrijkste milieuwetten en uitvoeringsbesluiten. De juridische kaders staan centraal.
  • Circulair Bouwen: hoe meet je circulariteit, welke verdienmodellen zijn er en welke juridische kaders?
  • BENG en MPG: in deze workshops BENG en MPG krijgt u inzicht in tips & trucs voor de MPG tijdens de ontwerpfase.
  • Energietransitie in juridisch kader: geeft inzicht en overzicht van het juridische kader van de transitieopgave en wat nog staat te gebeuren.
  • Oplossingen Stikstofaanpak: inzicht in de gevolgen van de PAS uitspraak en zoomt daarna in op de oplossingsrichtingen hiervoor

Ervaring

Klimaatweb heeft ruime ervaring met het organiseren van incompanycursussen. Inmiddels geven of hebben wij incompanycursussen gegeven voor provincies, omgevingsdiensten, en vele gemeenten.

Incompany’s georganiseerd

914

Organisaties opgeleid

454

Organisaties opgeleid

20.484

Testimonial

“Onze medewerkers ervaren de trainingen van Berghauser Pont Academy als zeer positief. Tijdens de trainingen ontvangen de deelnemers veel informatie, maar ook veel praktijkvoorbeelden. Door deze afwisseling onthouden ze de informatie beter. Na één training waren de deelnemers zo positief dat er nog twee groepen in zijn gepland. De communicatie verliep soepel. Het was fijn om snel te kunnen schakelen. Alles was goed geregeld.”

Melissa van Lier
Medewerker mobiliteit en ontwikkeling
Gemeente Westland

Onderstaand vindt u een selectie van organisaties waar wij incompanycursussen voor hebben opgezet.

cleo

Meer weten?

Neem voor meer informatie over onze incompany mogelijkhebenn, contact op met onze programmamanager Cleo Diesveld of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Telefoon icoon   06 – 270 12 447

Meer informatie?

We staan u graag te woord. Via onderstaand contactformulier kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

    CONTACTFORMULIER