Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0

Cursussen van Klimaatweb worden verzorgd door Berghauser Pont Academy.

INCOMPANY

Wilt u een cursus incompany volgen? Neem contact op met Cleo Diesveld.

Cleo Diesveld

Programmamanager, Berghauser Pont Academy

Cleo@berghauserpont.nl

20

januari 2022

3-daagse cursus

Basiscursus Duurzaamheid en energie

De 3-daagse basiscursus Duurzaamheid en energie geeft inzicht in verschillende facetten van duurzaamheid en energie met veel praktische tips hoe je in de praktijk tot resultaten komt in een gemeente of andere organisatie.
Lees meer >

10

februari 2022

2-daagse cursus

Basiscursus Milieurecht

Deze 2-daagse basiscursus geeft inzicht in de inhoud en systematiek van het milieurecht, zowel algemeen als sectoraal, met doorkijk naar Omgevingswet.
Lees meer >

10

februari 2022

Workshop

BENG en MPG

In deze workshops BENG en MPG krijgt u inzicht in tips & trucs voor de MPG tijdens de ontwerpfase en geven we de achtergrond en tips en richtlijnen voor toetsing van de nieuwe BENG-eisen die in de plaats komen van de EPC.
Lees meer >

17

maart 2022

Cursus

Waterstof: van concept naar uitvoering

Deze 1-daagse cursus Waterstof: van concept naar uitvoering geeft inzicht in de kenmerkende eigenschappen van waterstof, waarom deze zo interessant zijn voor onze energietransitie en welke praktische toepassingen er mogelijk zijn.
Lees meer >

29

maart 2022

Cursus

Energietransitie in juridisch kader

Deze 1-daagse cursus Energietransitie in juridisch kader geeft inzicht en overzicht van het huidige juridische kader van de transitieopgave en wat in de toekomst nog staat te gebeuren.
Lees meer >

5

april 2022

Cursus

Duurzaam bouwen

De tweedaagse cursus Duurzaam Bouwen leert u duurzaam bouwen toe te passen in de gemeentelijke praktijk. We kijken naar: stedenbouw, gebouw en uitvoering.
Lees meer >