Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0

Advertenties en vacatures

Wilt u onder de aandacht komen bij professionals op het terrein van duurzaamheid? Klimaatweb helpt u graag uw marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen. Of dat nu gaat over het neerzetten van uw merk of product, u te profileren als expert of om leads te generen.

Klimaatweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Wij kijken graag met u hoe u uw doelstellingen het beste kunt realiseren.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem contact met ons op.


Partnerships

Heeft u regelmatig waardevolle content die u met de markt wilt delen, zoals artikelen, whitepapers of blogs? Of wilt u uw product of dienst op een andere manier onder de aandacht blijven brengen? Dan is een partnership met Klimaatweb wellicht iets voor u. Afhankelijk van wat u precies wilt bereiken, kunnen we samen bepalen welk partnership het best bij u past. Hier krijgt u een indruk van de mogelijkheden voor een partnership.


Bent u op zoek naar nieuwe collega’s?

Ook voor het werven van nieuw personeel kunt u Klimaatweb inzetten. Daarmee bereikt u een geprofileerde groep professionals binnen het domein duurzaamheid. Bovendien komt u onder de aandacht van kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar mogelijk wel zijn geïnteresseerd in uw vacature.


Vacatures plaatsen

Heeft u een vacature die u op Klimaatweb wilt plaatsen? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

  1. Publicatie op vacatureportaal met logo (€ 149,- excl. BTW)
    Plaatsing van uw vacature met logo op de vacaturepagina. Uw vacature valt hierdoor meer op. Deze staat 2 weken lang met logo op de vacaturepagina.
  2. Publicatie op vacatureportaal met logo + eenmalige publicatie in de Klimaatweb nieuwsbrief (€ 499,- excl. BTW)
    Plaatsing van de vacature in de nieuwsbrief. Looptijd op de vacaturepagina is eveneens 2 weken.U kunt de vacature ook tweemaal in de nieuwsbrief laten publiceren (€ 749,- excl. BTW). De looptijd van een vacatureplaatsing op de vacaturepagina wordt dan ook verlengd naar 4 weken.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.