Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0

Advertenties en vacatures

Wilt u onder de aandacht komen bij professionals op het terrein van duurzaamheid? Klimaatweb helpt u graag uw marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen. Of dat nu gaat over het neerzetten van uw merk of product, u te profileren als expert of om leads te generen.


Het bereik van Klimaatweb

Klimaatweb brengt professionals overzicht, inzicht, inspiratie en interactie met vakgenoten. De cijfers van het bereik van Klimaatweb op een rij:

 

650

7.000

22.000

450

150

  • Klimaatweb bereikt iedere maand ca. 7.000 bezoekers, die gezamenlijk ruim 22.000 pageviews genereren.
  • Daarnaast ontvangen 650 professionals het Klimaatweb Ochtendnieuws in hun mailbox.
  • Daarnaast bereikt Klimaatweb honderden mensen via haar sociale media-kanalen.

Klimaatweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Wij kijken graag met u hoe u uw doelstellingen het beste kunt realiseren.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem contact met ons op.


Partnerships

Heeft u regelmatig waardevolle content die u met de markt wilt delen, zoals artikelen, whitepapers of blogs? Of wilt u uw product of dienst op een andere manier onder de aandacht blijven brengen? Dan is een partnership met Klimaatweb wellicht iets voor u. Afhankelijk van wat u precies wilt bereiken, kunnen we samen bepalen welk partnership het best bij u past. Hier krijgt u een indruk van de mogelijkheden voor een partnership.


Bent u op zoek naar nieuwe collega’s?

Ook voor het werven van nieuw personeel kunt u Klimaatweb inzetten. Daarmee bereikt u een geprofileerde groep professionals binnen het domein duurzaamheid. Bovendien komt u onder de aandacht van kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar mogelijk wel zijn geïnteresseerd in uw vacature.


Vacatures plaatsen

Heeft u een vacature die u op Klimaatweb wilt plaatsen? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

  1. Publicatie op vacatureportaal met logo (€ 149,- excl. BTW)
    Plaatsing van uw vacature met logo op de vacaturepagina. Uw vacature valt hierdoor meer op. Deze staat 2 weken lang met logo op de vacaturepagina.
  2. Publicatie op vacatureportaal met logo + eenmalige publicatie in de Klimaatweb nieuwsbrief (€ 499,- excl. BTW)
    Plaatsing van de vacature in de nieuwsbrief. Looptijd op de vacaturepagina is eveneens 2 weken.U kunt de vacature ook tweemaal in de nieuwsbrief laten publiceren (€ 749,- excl. BTW). De looptijd van een vacatureplaatsing op de vacaturepagina wordt dan ook verlengd naar 4 weken.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.