Menu

Filter op
content
PONT Klimaat

0


Klimaatweb en Vakblad Wind & Zon voor energiecoöperaties

Geniet van een korting die kan oplopen tot 60%!

Klimaatweb biedt haar leden toegang tot alle relevante kennis over de transitie naar een klimaatneutrale samenleving. Uiteraard komt de energietransitie daarbij uitgebreid aan bod. De betaalde lidmaatschappen van Klimaatweb bieden naast cursussen ook toegang tot de kennisbank met onder meer artikelen uit het vakblad Wind&Zon, jurisprudentie-samenvattingen en digitale boeken. Daarnaast ontvangt u Wind&Zon | Vakblad Duurzame Energie vier keer per jaar in de bus. Zo bent u altijd op de hoogte van de actualiteit en kunt u op ieder moment uw kennis verdiepen. Klimaatweb werkt hierbij nauw samen met EnergieSamen voor het magazine Wind&Zon.

Voor coöperaties en hun leden geldt een speciaal gereduceerd tarief voor de lidmaatschappen, deze korting kan oplopen tot ruim 60%. Bent u geen lid van een coöperatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap wat bij uw wensen aansluit!

Cover Wind&Zon vakblad 5

Kies uw lidmaatschap

PRINT

050321_Illustraties_BPM-15

Met dit lidmaatschap heeft u toegang tot alle gratis content op Klimaatweb, ontvangt u de nieuwsbrief en ontvangt u vier keer per jaar het magazine Wind&Zon.

Toegang Klimaatweb

Nieuwsbrief

4x per jaar Magazine Wind&Zon

25% KORTING – €45 PER JAAR*

Meest gekozen

PRINT + DIGITAAL

120720_Illustraties_BPM-02

Met dit lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot Klimaatweb. Doorzoek commentaren, naslagwerken en jurisprudentie. Daarnaast ontvangt u 4 keer per jaar het magazine Wind&Zon.

Onbeperkt toegang tot Klimaatweb

Toegang tot naslag en commentaar

4x per jaar Magazine Wind&Zon

60% korting – €59 PER JAAR*

EXPERT

2

Ontwikkel uzelf tot expert. Ervaar een jaar lang continu leren met 1 e-cursus, 3 colleges en onbeperkt toegang tot de kennisbank van Klimaatweb

Volgen van gratis e-cursus

Volgen van 3 colleges

4x per jaar Magazine Wind&Zon

€695 PER JAAR*

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en zijn exclusief geldig voor leden van een energie-coöperatie.

Online leren

 • Met Klimaatweb Expert kunt u jaarlijks één e-cursus en één fysieke cursus volgen. Met een e-cursus leert u online over een onderwerp met behulp van theorie, webcolleges, casuïstiek, mc-vragen en achtergrondmaterialen. Onze e-cursussen kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen.

Actualiteitencolleges

 • Met Klimaatweb Expert kunt u jaarlijks drie actualiteitencolleges volgen. Binnen één tot twee uur brengen onze experts u online op de hoogte over een actueel (juridisch) onderwerp. Na afloop van een college weet u weer wat de laatste stand van zaken is binnen een specifieke thema.

Opleidingen

 • Als Expert lid kunt u jaarlijks één gratis cursus volgen t.w.v. €595,-.
 • Het is ook mogelijk om u aan te melden voor een meerdaagse cursus of opleiding. In dat geval ontvangt u een korting ter waarde van bovengenoemde bedragen. Deze korting is niet te combineren met andere kortingsacties.

Digitale boeken

 • Met het Klimaatweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. Deze bevat alle digitale boeken van Berghauser Pont Publishing, zoals naslag. De kennisbank biedt u de mogelijkheid om boeken digitaal te doorzoeken waarbij u direct bij de juiste paragraaf terecht komt. Daarbij is alle content binnen de kennisbank aan elkaar gelinkt zodat u u eenvoudig andere relevante stukken kunt lezen, zoals jurisprudentie uitspraken en samenvattingen, wetgeving, naslag en commentaren.

Jurisprudentie archief

 • Met het Klimaatweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. De kennisbank bevat ook het gehele jurisprudentie archief met daarin alle jurisprudentie uitspraken en meer dan 7.000 samenvattingen. Alle content binnen de kennisbank is aan elkaar gelinkt. Zo kunt u per uitspraak zien welke samenvattingen hier over zijn geschreven, evenals alle andere relevante stukken zoals nieuws en achtergrond, beleid, wetgeving, naslag en commentaren.

Korting op cursussen en workshops

 • Ontvang 10% korting op alle cursussen en workshops van Berghauser Pont Academy. Klimaatweb biedt samen met Berghauser Pont Academy jaarlijks zo’n 250 cursussen op het gebied van leefomgeving en duurzaamheid. Daarvan is het is het merendeel gecertificeerd bij de verschillende beroepsorganisaties en registers.

Expert Netwerk

 • Klimaatweb beschikt over een Expert Netwerk met meer dan 50 specialisten. Heeft u een vraag waar uw organisatie zelf het antwoord niet op heeft, vraag het Expert Netwerk om gericht advies.

Eigen nieuwsoverzicht

 • Volg specifieke tags en stel een nieuwsoverzicht samen dat geheel voor u relevant is.

Plaats reacties

 • Reageer op artikelen en wissel zo van gedachten met uw vakgenoten.

Klimaatweb ochtendnieuws

 • Als onderdeel van uw lidmaatschap ontvangt u ook de Klimaatweb nieuwsbrief met daarin onder andere actuele nieuwsberichten, interviews, blogs en opiniestukken en jurisprudentie.

Kan ik mijn lidmaatschap nog wijzigen?

 • Ja, dat kan. Zo kunt u uw gratis persoonlijk lidmaatschap omzetten naar een Klimaatweb Pro abonnement. En indien gewenst kunt u deze ook wijzigen. Wanneer u bijvoorbeeld start met een kwartaal-lidmaatschap, kunt u dit omzetten naar een jaarlidmaatschap en zo alsnog van de korting profiteren. Voor nog meer voordeel kunt u kiezen voor een upgrade naar het Klimaatweb Expert lidmaatschap.
  Tevens kunt u het aantal leden binnen uw organisatie uitbreiden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het organisatielidmaatschap.

Wat is de duur van het lidmaatschap?

 • De looptijd van het lidmaatschap is tot wederopzegging en afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u kiest. Bij een kwartaal abonnement kunt u het lidmaatschap per kwartaal met een opzegtermijn van één kwartaal kalendermaand. Bijvoorbeeld: wanneer u uw lidmaatschap op 20 februari 2021 opzegt, dan gaat uw opzegging in per 1 juli 2021.
 • Bij een jaarlidmaatschap duurt uw lidmaatschap minstens één jaar, hierna geniet u net als bij het maandlidmaatschap van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.
 • Bij een Klimaatweb Expert lidmaatschap duurt uw lidmaatschap tevens één jaar, hierna geniet u van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.

In welke termijnen kan ik betalen?

 • U kunt een lidmaatschap afsluiten per kwartaal of per jaar. Bij een lidmaatschap per kwartaal ontvangt u elk kwartaal een factuur. Bij een jaarlidmaatschap ontvangt u één keer per jaar een factuur. Het voordeel van een jaarlidmaatschap is dat u 20% korting ontvangt.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?


Is de kennisbank van Klimaatweb aangesloten op Legal Intelligence?

 • Ja, wanneer u een lidmaatschap heeft op Klimaatweb Pro dan kunt u alle content ook via het platform van Legal Intelligence raadplegen.

Is de kennisbank van Klimaatweb aangesloten op Rechtsorde?

 • Ja, wanneer u een lidmaatschap heeft op Klimaatweb Pro dan kunt u alle content ook via het platform van Rechtsorde raadplegen.


Persoonlijk advies

Wilt u graag weten hoe onze Klimaatweb lidmaatschappen u kunnen ondersteunen in uw ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact op met programmamanager Cleo Diesveld. 

Cleo Diesveld

Programmamanager Klimaatweb

06-27012447

Cleo@berghauserpont.nl