Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0


Klimaatweb voor energiecoöperaties

Klimaatweb biedt haar leden toegang tot alle relevante kennis over de transitie naar een klimaatneutrale samenleving. Uiteraard komt daarbij de energietransitie uitgebreid aan bod komt. De lidmaatschappen van Klimaatweb bieden naast cursussen ook toegang tot de kennisbank met onder meer artikelen uit het vakblad Wind&Zon, jurisprudentie-samenvattingen en digitale boeken. Tevens ontvangt u Wind&Zon, Vakblad Duurzame Energie vier keer per jaar in de bus. Zo bent u altijd op de hoogte van de actualiteit – en kunt u op ieder moment uw kennis verdiepen.

Voor coöperaties (en particulieren) geldt voor de lidmaatschappen een speciaal gereduceerd tarief, de korting kan oplopen tot ruim 60%.

Kies uw lidmaatschap

DAGELIJKS

 

Met het dagelijkse lidmaatschap ontvangt u elke dag de ochtendnieuwsbrief en heeft u toegang tot de onbetaalde artikelen op Klimaatweb.

GRATIS

PERSOONLIJK

 

Stel uw eigen nieuwsoverzicht samen en plaats reacties onder nieuwsartikelen. Daarnaast ontvangt u 10% korting op cursussen en heeft u toegang tot ons expert netwerk.

GRATIS

PRO

 

Groei door tot professional. Alle kennis binnen handbereik: doorzoek commentaren, naslagwerken, jurisprudentie en ontvang het magazine Wind&Zon.

€59,- per jaar*

EXPERT

 

Ontwikkel uzelf tot expert. Ervaar een jaar lang continu leren met 1 e-cursus, 3 colleges en
onbeperkt toegang tot de kennisbank van Klimaatweb

€695,- per jaar*

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Vergelijk onze lidmaatschappen

DAGELIJKS

PERSOONLIJK

PRO

EXPERT

Klimaatweb ochtendnieuws

Eigen nieuwsoverzicht

Plaats reacties op nieuwsartikelen

Download whitepapers en beleidsnotities

10% korting op cursussen en workshops

Expert Netwerk

Magazine Wind&Zon

Digitale boeken

Onbeperkt

Onbeperkt

Jurisprudentie archief

Onbeperkt

Onbeperkt

Online leren

1 e-cursus

Actualiteitencolleges

3 colleges

Online leren

 • Met Klimaatweb Expert kunt u jaarlijks één e-cursus en één fysieke cursus volgen. Met een e-cursus leert u online over een onderwerp met behulp van theorie, webcolleges, casuïstiek, mc-vragen en achtergrondmaterialen. Onze e-cursussen kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen.

Actualiteitencolleges

 • Met Klimaatweb Expert kunt u jaarlijks drie actualiteitencolleges volgen. Binnen één tot twee uur brengen onze experts u online op de hoogte over een actueel (juridisch) onderwerp. Na afloop van een college weet u weer wat de laatste stand van zaken is binnen een specifieke thema.

Opleidingen

 • Als Expert lid kunt u jaarlijks één gratis cursus volgen t.w.v. €595,-.
 • Het is ook mogelijk om u aan te melden voor een meerdaagse cursus of opleiding. In dat geval ontvangt u een korting ter waarde van bovengenoemde bedragen. Deze korting is niet te combineren met andere kortingsacties.

Digitale boeken

 • Met het Klimaatweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. Deze bevat alle digitale boeken van Berghauser Pont Publishing, zoals naslag. De kennisbank biedt u de mogelijkheid om boeken digitaal te doorzoeken waarbij u direct bij de juiste paragraaf terecht komt. Daarbij is alle content binnen de kennisbank aan elkaar gelinkt zodat u u eenvoudig andere relevante stukken kunt lezen, zoals jurisprudentie uitspraken en samenvattingen, wetgeving, naslag en commentaren.

Jurisprudentie archief

 • Met het Klimaatweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. De kennisbank bevat ook het gehele jurisprudentie archief met daarin alle jurisprudentie uitspraken en meer dan 7.000 samenvattingen. Alle content binnen de kennisbank is aan elkaar gelinkt. Zo kunt u per uitspraak zien welke samenvattingen hier over zijn geschreven, evenals alle andere relevante stukken zoals nieuws en achtergrond, beleid, wetgeving, naslag en commentaren.

Korting op cursussen en workshops

 • Ontvang 10% korting op alle cursussen en workshops van Berghauser Pont Academy. Klimaatweb biedt samen met Berghauser Pont Academy jaarlijks zo’n 250 cursussen op het gebied van leefomgeving en duurzaamheid. Daarvan is het is het merendeel gecertificeerd bij de verschillende beroepsorganisaties en registers.

Expert Netwerk

 • Klimaatweb beschikt over een Expert Netwerk met meer dan 50 specialisten. Heeft u een vraag waar uw organisatie zelf het antwoord niet op heeft, vraag het Expert Netwerk om gericht advies.

Eigen nieuwsoverzicht

 • Volg specifieke tags en stel een nieuwsoverzicht samen dat geheel voor u relevant is.

Plaats reacties

 • Reageer op artikelen en wissel zo van gedachten met uw vakgenoten.

Klimaatweb ochtendnieuws

 • Als onderdeel van uw lidmaatschap ontvangt u ook de Klimaatweb nieuwsbrief met daarin onder andere actuele nieuwsberichten, interviews, blogs en opiniestukken en jurisprudentie.

Kan ik mijn lidmaatschap nog wijzigen?

 • Ja, dat kan. Zo kunt u uw gratis persoonlijk lidmaatschap omzetten naar een Klimaatweb Pro abonnement. En indien gewenst kunt u deze ook wijzigen. Wanneer u bijvoorbeeld start met een kwartaal-lidmaatschap, kunt u dit omzetten naar een jaarlidmaatschap en zo alsnog van de korting profiteren. Voor nog meer voordeel kunt u kiezen voor een upgrade naar het Klimaatweb Expert lidmaatschap.
  Tevens kunt u het aantal leden binnen uw organisatie uitbreiden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het organisatielidmaatschap.

Wat is de duur van het lidmaatschap?

 • De looptijd van het lidmaatschap is tot wederopzegging en afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u kiest. Bij een kwartaal abonnement kunt u het lidmaatschap per kwartaal met een opzegtermijn van één kwartaal kalendermaand. Bijvoorbeeld: wanneer u uw lidmaatschap op 20 februari 2021 opzegt, dan gaat uw opzegging in per 1 juli 2021.
 • Bij een jaarlidmaatschap duurt uw lidmaatschap minstens één jaar, hierna geniet u net als bij het maandlidmaatschap van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.
 • Bij een Klimaatweb Expert lidmaatschap duurt uw lidmaatschap tevens één jaar, hierna geniet u van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.

In welke termijnen kan ik betalen?

 • U kunt een lidmaatschap afsluiten per kwartaal of per jaar. Bij een lidmaatschap per kwartaal ontvangt u elk kwartaal een factuur. Bij een jaarlidmaatschap ontvangt u één keer per jaar een factuur. Het voordeel van een jaarlidmaatschap is dat u 20% korting ontvangt.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?


Is de kennisbank van Klimaatweb aangesloten op Legal Intelligence?

 • Ja, wanneer u een lidmaatschap heeft op Klimaatweb Pro dan kunt u alle content ook via het platform van Legal Intelligence raadplegen.

Is de kennisbank van Klimaatweb aangesloten op Rechtsorde?

 • Ja, wanneer u een lidmaatschap heeft op Klimaatweb Pro dan kunt u alle content ook via het platform van Rechtsorde raadplegen.