Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0

ACTUALITEITENCOLLEGES

Dit actualiteitencollege is onderdeel van het Klimaatweb Expert lidmaatschap. Wilt u PO- of PE-punten verdienen met het bekijken van dit actualiteitencollege, word dan lid van Klimaatweb Expert.

Met Klimaatweb Expert kunt u continu blijven leren en heeft u op ieder moment toegang tot de voor u benodigde kennis. Als lid kunt u kiezen uit cursussen, e-cursussen en actualiteitencolleges. Daarnaast heeft u altijd toegang tot de Kennisbank met digitale boeken, jurisprudentie-samenvattingen, themadossiers en micro-learnings.

Actualiteitencollege BENG

91 minuten

Wilt u bijgepraat worden over de BENG-eisen en wat dit betekent voor de toetsing en handhaving of voor u als bouwer?

Bekijk gratis >

Actualiteitencollege Datacenters en restwarmte

60 minuten

In dit actualiteitencollege gaan we in gesprek over hoe gemeenten restwarmte van datacenters kunnen gebruiken in hun energieplannen.

Bekijk gratis >

Actualiteitencollege Duurzame energie op het elektriciteitsnet

58 minuten

In dit actualiteitencollege gaan we met elkaar in gesprek over de toenemende druk van elektriciteit op het net. Hoe gaan we het net klaarmaken voor de toekomst met voldoende ruimte voor decentrale opwek?

Bekijk gratis >

Actualiteitencollege Kernenergie in de energievoorziening

61 minuten

Kernenergie: controversieel, maar ook een -zo goed als- uitstootvrije manier van energieopwekking. In het actualiteitencollege Kernenergie in de energievoorziening bespreekt hoogleraar Wim Turkenburg (Copernicus Instituut voor Duurzame Ontwikkeling, Universiteit Utrecht) alle ins en outs van de kernenergie.

Bekijk gratis >

Actualiteitencollege Natuurbeschermingsrecht

44 minuten

Wilt u bijgepraat worden over wat er speelt op het gebied van natuurwetgeving? Schrijf u dan in voor dit actualiteitencollege!

Bekijk gratis >

Actualiteitencollege Waterstoftankstations

43 minuten

In dit actualiteitencollege op het gebied van waterstof gaan we in gesprek over de ontwikkeling van waterstoftankstations.

Bekijk gratis >