Menu

Filter op
content
Klimaatweb
0

E-cursussen en e-colleges

Klimaatweb biedt verschillende e-cursussen en online e-colleges aan binnen het domein duurzaamheid, energie en leefomgeving zodat jij je in je eigen tijd en tempo kunt ontwikkelen in het domein.

Online leren bij Klimaatweb

Online leren heeft verschillende voordelen. Via ons online aanbod kan je op elk moment en in je eigen tempo studeren. Daarnaast krijg je continu toegang tot de online documentatieomgeving die je op elk moment kunt raadplegen.

De verschillende leervormen die worden aangeboden zijn:

E-cursussen: leer in je eigen tempo alle ‘ins and outs’ over een bepaald onderwerp. Een e-cursus bevat een combinatie van theorie, casuïstiek, webcolleges, vragen en opdrachten. Op jouw persoonlijke overzichtspagina kan jij gedurende de cursus je kennisopname en voortgang bijhouden. Zo zie je goed welke onderwerpen uit de cursus wellicht nog extra aandacht nodig hebben.

E-colleges: word binnen één uur op de hoogte gebracht door onze experts over een actueel onderwerp. In deze online e-colleges worden onderwerpen behandeld die verband houden met een duurzame leefomgeving. Na afloop weet jij weer wat de laatste stand van zaken is binnen een specifiek thema.

Wil jij onbeperkt toegang tot ons complete online aanbod van e-cursussen en e-colleges? Kies dan voor het Expert lidmaatschap van Klimaatweb!

Test_2_elearning-removebg-preview-500x375 (1)

Het aanbod van e-cursussen

online leren

BASIS CIRCULARITEIT

In de e-cursus Circulariteit worden alle basiszaken over circulariteit behandeld. Zoek jij meer houvast in de inhoud en sturing op de aanpak van circulaire uitdagingen binnen jouw functie? En werk jij als professional aan de overgang naar een circulaire economie, of ga je hier binnenkort mee aan de slag? Dan is deze e-cursus bedoeld voor jou!

Heleen Ballemans en Fanauw Hoppe

3 uur

online leren

WET OPEN OVERHEID

Deze e-cursus Wet open overheid geeft een goede basis, inzicht in wat de consequenties zijn van de regels uit de Woo en wat je zelf kan doen in de praktijk.

mr. dr. Caroline Raat

3 uur

Het aanbod van e-colleges

online leren

WATERSTOFTANKSTATIONS

In dit e-college over waterstof gaan Simone van Dijk, Bastian Knoors en Jeanine Zwalve (Royal HaskoningDHV) in gesprek over de ontwikkeling van waterstoftankstations.

Meerdere docenten
1 uur

online leren

KERNENERGIE IN DE ENERGIEVOORZIENING

 In dit e-college Kernenergie in de energievoorziening bespreekt hoogleraar Wim Turkenburg (Copernicus Instituut voor Duurzame Ontwikkeling, Universiteit Utrecht) alle ins en outs van de kernenergie.

Wim Turkenburg
1 uur

online leren

DATACENTERS EN RESTWARMTE

In dit e-college staat de discussie rondom het gebruik van restwarmte centraal en gaan wij met elkaar in gesprek over het energieverbruik en de inzet van restwarmte van datacenters.

Meerdere docenten
1 uur

online leren

BENG

In dit e-college word je bijgepraat over de BENG-eisen en wat dit betekent voor de toetsing en handhaving of voor jou als bouwer.

Harm Valk
1 uur

online leren

NATUURBESCHERMINGSRECHT

In dit e-college komen wetswijzigingen, ontwikkelingen en relevante uitspraken van het laatste anderhalve jaar op het gebied van natuurwetgeving aan bod.

Sara van Winzum
1 uur

online leren

DUURZAME ENERGIE OP HET ELEKTRICITEITSNET

In dit e-college gaan we in gesprek over de toenemende druk van elektriciteit op het net. Hoe gaan we het net klaarmaken voor de toekomst met voldoende ruimte voor decentrale opwek?

Meerdere docenten
1 uur

Wil je meer informatie ontvangen over staffelkortingen voor jouw organisatie?

Tim helpt je graag verder. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. Wil jij direct contact? Maak dan gebruik van de contactgegevens aan de rechterkant.

    CONTACTFORMULIER
    Tim de Laat

    Programmamanager

    06 -40 72 44 82

    tim@berghauserpont.nl