Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0

Partner worden van Klimaatweb

Beschikt u over een schat aan relevante kennis, en wilt u deze graag delen met andere professionals? Bent u bezig om hiermee gericht nieuwe klanten te benaderen? Of bent u vooral op zoek naar nieuwe collega’s om uw team te versterken?

Wat uw doelstellingen ook zijn, Klimaatweb biedt u een kwalitatief podium om professionals te bereiken die werkzaam zijn binnen het domein duurzaamheid.

Het principe is eenvoudig: u levert ons hoogwaardige artikelen of andere bijdragen die relevant zijn voor onze lezers, wij zorgen er vervolgens voor dat u in contact komt met interessante partijen!

 

De voordelen van een partnership met Klimaatweb

Vindbaarheid vergroten: Een partnership met Klimaatweb zorgt ervoor dat u op continue basis onder de aandacht komt bij uw doelgroep. Een effectieve manier om op te vallen tussen het enorme aanbod van organisaties die hun kennis etaleren via hun eigen nieuwsbrieven, websites en blogs. Met uw eigen partnerpagina bent u bovendien eenvoudig vindbaar voor mogelijke nieuwe klanten.

Bereik vergroten: Uw artikelen komen gericht onder de aandacht bij professionals die Klimaatweb raadplegen. Ook worden ze regelmatig opgenomen in de nieuwsbrief hetgeen de attentiewaarde vergroot.

Een extra boost voor uw naamsbekendheid: Vanaf een Brand awareness partnership verschijnt uw logo bij ieder artikel dat u op Klimaatweb publiceert. Ook komt uw logo regelmatig langs in de nieuwsbrief.

Autoriteit claimen: Klimaatweb is een onafhankelijk platform waar ook andere toonaangevende experts aan verbonden zijn. Uw bijdragen vormen dus onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig aanbod van kennis voor professionals in uw vakgebied.

Profilering op deelthema: Vanaf een Thought leadership partnership heeft u de mogelijkheid partner te worden van een themadossier. Dit betekent dat u als expert aanwezig bent op de homepage van het dossier en dat uw logo verschijnt bij relevante artikelen over dit onderwerp.

Leads genereren: We bieden diverse mogelijkheden om leads te genereren. Dat kan bijvoorbeeld via een advertorial, een mailing of een campagne op maat.

Nieuwe collega’s vinden: Ook voor het vinden van nieuwe collega’s zijn er allerlei mogelijkheden op Klimaatweb. Of het nu gaat om het plaatsen van een vacature of om u te profileren als aantrekkelijke werkgever.

 

Welke Partnerships biedt Klimaatweb?

Klimaatweb biedt manieren om u op de kaart te zetten. Afhankelijk van uw doelstellingen en affiniteiten kunnen wij een pakket op basis van de onderstaande modules voor u samenstellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    CONTACTFORMULIER
    Partner worden?

    Het is ook mogelijk om meerdere van deze partnerships met elkaar te combineren. Voor meer informatie kunt u in het contact formulier uw gegevens invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.