Menu

Zoek op
rubriek
Klimaatweb
0

Waterstof in de keramische industrie

Met dank aan drie young professionals binnen Gasunie (Anne-Marijn Kamps, Cato van Citters en Chantal Schut) die in de afgelopen maanden hier hun schouders onder hebben gezet, is vandaag het rapport ‘Hydrogen for the ceramic industry’ gepubliceerd.

Gasunie 21 september 2021

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Het rapport is geschreven via het internationale opleidingsprogramma van de Global Nudge Impact Challenge, waaraan Kamps, Citters en Schut naast hun functie binnen Gasunie hebben deelgenomen. In dit programma worden de young professionals klaargestoomd voor toekomstig leiderschap door het maken van een duurzame impact. Cato van Citters: ‘Voor ons was het snel duidelijk: waterstof en de keramische industrie combineren met onze expertise vanuit infrastructuur: dat is hoe we vanuit Gasunie een duurzame impact maken. Aan de slag dus!’

In het rapport lees je over de technische en economische kansen en uitdagingen om fabrieken aangesloten te krijgen op het landelijk/regionaal waterstofnet. Daarnaast biedt het de eerste inzichten over de kostenontwikkeling van aardgas en waterstof op fabrieksniveau.

Het rapport

Lees hier het volledige rapport ‘Hydrogen for the ceramic industry’.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter