Menu

Filter op
content
PONT Klimaat

0

Week van de circulaire economie 2022

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht. Van 7 tot en met 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. Het Versnellingshuis Nederland circulair! organiseert deze week voor de 7e keer. Met als doel: professionals meenemen naar de circulaire economie.

RvO 4 januari 2022

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

In de Week van de Circulaire Economie krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium. Voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen handvatten om zelf ook aan de slag te gaan.

Actieplan voor de toekomst

Dit jaar is het thema 'Actieplan voor de toekomst'. Laat u inspireren om mee te doen, want duurzaam verder is de enige optie. De gedachte hierbij is dat we in actie moeten komen om in 2050 volledig circulair te zijn. Maar hoe doen we dit? Hoe werken ondernemers, van startup tot midden- en kleinbedrijf (mkb), aan circulariteit? Wat betekent circulariteit voor uw sector? En hoe leren andere ondernemers van uw acties?

Programma en aanmelden

Het programma van de Week van de Circulaire Economie wordt steeds gevarieerder en voller. Van het versnellen van circulaire businessmodellen met Profitable Services BV tot het maken van uw eigen natuurlijke en duurzame kussen bij Bedaffair.

Bekijk het programma op de website van de Week van de Circulaire Economie.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter